De Welkom

Café in Kruisem, Ouwegem

Café De Welkom viert de tweede generatie

Kom langs

Tweede generatie gepassioneerde café-uitbaters

Aan de tapkraan van volkscafé De Welkom: twee zussen Katrien en Annemie, de uitbaters en de tweede generatie van Vanheuverswyn achter de toog die vandaag klinken op 24 jaar ervaring. Die ervaring kregen ze mee van hun ouders, die vele jaren de stamgasten van alle slag bedienden en De Welkom als enige café van Ouwegem op de bierkaart zette. De Welkom heeft zijn naam trouwens niet gestolen: echt iedereen is hier welkom en iedereen kan hier zijn dorst en verhaal kwijt. Ook verschillende clubs zijn vaste klant.

Dranken bij de vleet

Café De Welkom schenkt je favoriete dranken uit: een lekkere frisdrank, een frisse pint, Trappist, abdijbier, regionaal bier Slaefke, een cocktail: Sangria, Aperol, Bellini, Lillet en meer! In je eentje komen genieten aan de toog? Vrienden trakteren? Binnen genieten of buiten relaxen op ons ruime terras? Kies je tafeltje maar uit.

Voetbal of wielrennen live kijken op café?

Dan is Café De Welkom je perfecte match! Wij beschikken over een grootscherm waar je in een gezellige sfeer volop de bruisende ambiance kunt scoren. De drank staat al koud, de ontvangst is warm.

De Welkom

In Café De Welkom kan je ook een zaal huren voor een feest of andere gelegenheid. Genoeg redenen dus om je welkom te voelen in ons café!

Contacteer ons